Kaart Faggio Rosso

Vraag ons gerust om meer uitleg betreffende allergenen.

To share or not to share...

Kaas, Keiemtaler (bio gatenkaas van Keiemse Kazen - Diksmuide) met WOSTYN mosterd
Salami, Cacciatore (Italiaans varkensvlees) met WOSTYN mosterd
Ribbetjes met chimichurriboter
Goujonettes (gepaneerde schol) met verse tartaar
Bruscetta’s (6 stuks)
Mozzarellafingers met pikante salsa
Nachos met guacamole, tomatensalsa & zure room
Bordje Italiaanse ham met grissini
Patatas Bravas met aioli

Specialiteiten

Tagliata di manzo Klassiek Italiaans recept voor fijngesneden steak (vakkundig versneden door slagerij 't Worstje - Izegem) met rucola, parmezaan, balsamico en gebakken rozemarijnaardappelen
Rigatoni & meatballs met tomaat en aubergine (okt. - feb.)
Kippenfilethaasjes met slaatje en gebakken rozemarijnaardappelen
'Catch of the day' Vissuggestie met bijpassend sausje & tagliatelle (dagprijs)

Salades

Salade met geitenkaas, appel en spek
Salade met gefrituurde visreepjes
Salade met gerookte zalm
Salade met scampi en spek
Carpaccio van Holsteinrund met rucola, parmezaan & truffelmayo
Salade met kippenfilethaasjes en verse ananas
Onze salades worden geserveerd met brood of pasta, of supplement rozemarijnaardappelen

Kindergerechten

Pizza Margherita
Pizza Hawai
Spaghetti bolognaise

Pizza

Basic
Margherita
Bolognaise
Funghi Champignons
Salame
Proscuitto Gekookte ham/gedroogde Italiaanse ham
Vegetariano
Hawaï
Capricciosa ham/champignons
Regina chorizo/champignons
4 Fromaggio
4 Stagioni
Napoletana ansjovis/kappertjes/olijven
Frutti di Mare
Carbonara
Lardière spek/ui
Calzone
Luxe
Milano scampi/look/lente-ui
Salmone gerookte zalm/ui/zure room
Rucola tomaat/carpaccio/rucola/parmezaan/pijnboompitten/truffelmayo
Inverno spek/appel/brie/honing
Pollo kip/ananas/bbq-saus
Parma Deluxe parma/burrata/rucola
Pastrami gedroogd en gerookt rundsvlees, picklesmayo & rucola

Pasta

Spaghetti bolognaise
Spaghetti frutti di mare
Spaghetti pesto courgette/burrata
Tagliatelle Milano scampi/fijne groenten
Tagliatelle salmone gerookte zalm/kruidenkaas
Tagliatelle carbonara
Tortellini 4 Formaggio
Penne arrabiata pikante tomatensaus
Penne all’ amatriciana ajuin/spek/pikante tomatensaus
Penne pollo curry kip/curry/verse ananas
Lasagne bolognaise
Lasagne vegetariano
Lasagne salmone (okt. - feb.) zalm/spinazie

Desserts

Crème brûlée
Appeltaart
met ijs
met slagroom
BARRY CALLEBAUT Chocolademousse
Brusselse Wafel
met boter & suiker
met ijs
met slagroom
met BARRY CALLEBAUT chocoladesaus
met vers fruit (juli - aug.)
met aardbeien (seizoen)
(van 14 tot 17u30)

HUISGEDRAAID ROOMIJS

Tijdens de totaalrenovatie in 2024 heeft Bernard meerdere opleidingen gevolgd bij BARRY CALLEBAUT en CARPIGIANI Gelato University. Dit is het resultaat:
Coupe Vanille 3 bollen vanille
Coupe Chocolade 3 bollen chocolade
Coupe Dame Blanche 3 bollen vanille en warme chocoladesaus
Coupe Dame Noir 3 bollen chocolade en warme chocoladesaus
Coupe Dame Royal 2 bollen vanlile, 1 bol chocolade, warme chocoladesaus & chocolademousse
Coupe Caramel 3 bollen caramel & caramelstukjes
Caramel Noisette 2 bollen caramel, 1 bol vanille & brésiliennenotencrumble
Coupe Advocaat 3 bollen vanille & BOLS advocaat
Coupe Amarena (okt. - feb.) 3 bollen vanille, kersen & geroosterde amandel
Banana Split (juli - aug.) 2 bollen vanille, 1 bol chocolade, banaan & warme chocoladesaus
Coupe Aardbeien (seizoen) 2 bollen aardbei, 1 bol vanille & aardbeien
Coupe Vers fruit (juli - aug.) 2 bollen vanille, 1 bol aardbei & vers fruit
Kinderijsje 1 bol ijs naar keuze afgewerkt snoep & slagroom

Openingsuren keuken

Winteruur

Zondag tot en met Donderdag (Dinsdag gesloten) 11:30 - 20:30
Vrijdag & Zaterdag 11:30 - 21:30
Dinsdag Gesloten

Zomeruur

Zondag tot en met Donderdag (Dinsdag gesloten) 11:30 - 21:00
Vrijdag & Zaterdag 11:30 - 22:00
Dinsdag Gesloten

Het restaurant sluit 1 uur na sluitingstijd van de keuken.

Adres en contact gegevens

Telefonisch reserveren Stuur ons een bericht